Espai Piscines a la Fira Girona 2019

A Espai Piscines donem de nou la benvinguda a les Fires de Girona dins la Fira de Mostres de Girona en la seva 58ª edició.

 

espaipiscines-graf-fira-motres-girona-2019
infografia-espai-piscines-grf-fira-girona-2019

Què trobaràs al nostre stand?

Sabem que sentir la sensació i l'olor d'una piscina fa que banyar-se es converteixi en molt més que una remullada. És on s'activen tots i cada un dels nostres sentits.

És per això que a Espai Piscines volem acompanyar-te en prendre la millor decisió al escollir la teva piscina ideal. Sabem que no busca el mateix qui vol una piscina de polièster, qui vol cloració salina, qui vol controlar digitalment els nivells de l'aigua, qui vol fer una reforma... per tant ens posem al vostre lloc en cada cas.

Vina a veure'ns i pregunta'ns els dubtes que tinguis. Demana per un dels nostres experts perquè t'assessori en la teva decisió.

Del 29 d'octubre  al 3 de novembre de 2019 al Palau de Fires de Girona

Sector Decoració i Construcció 
Pavelló 4, estand 434 – 445

analitzador-aigua-piscines-blue-connect_2

Resum dels anys anteriors

Entrevista Espai Piscines Graf - Fira de Mostres de Girona 2018

Descobreix aquí l'entrevista al personal d'Espai Piscines, on en expliquen les novetats que porten any rere any a la fira de Girona perquè puguis tenir la teva piscina ideal.

entrevista-espai-piscines-graf

Dibuixa la piscina dels teus somnis!

Ens agrada que una piscina sigui per a tots els públics. Que la gaudeixin tant petits com grans... així doncs què millor que dibuixin la piscina dels seus somnis? :). Fes que el teu fill/a dibuixi la seva piscina ideal i junts farem que sigui possible!

IMG-7626
IMG-7627
IMG-7625
IMG-7624